lördag 1 januari 2022

Nya nyårslöften

(Reklam för BetterWealth och Refunder) 


GOTT NYTT ÅR 2022

Ja nu kanske nya löften från tolvslaget tagits fram för att få det bättre ekonomiskt och bygga basen för en tryggare framtid. 

Om man inte har börjat lägga undan för oförberedda utgifter eller satt upp ett regelbundet sparande är inte det hela världen men nu har man chansen att skriva ett nytt blad för 2022 och ta tag i det. Är man inte intresserad av att följa sitt sparande eller tycker det är tråkigt så finns det en lösning för det. Då kan man välja ett fondbolag som har en smart och en genomtänkt investeringsfilosofi som investerar till den risknivån man själv har valt till en mycket låg avgift 0.09%. Fondbolaget satsar i olika branscher över hela världen i indexfonder, råvaror, fastigheter och infrastruktur för att få en bra riskspridning för kundens sparande.

Läs mer på BetterWealth för att själv få en inblick i vad de erbjuder.

- Här kommer ett ERBJUDANDE som kanske kan hjälpa till på traven. -

***Om du väljer att bli kund så kommer här ett erbjudande från Refunder. Om Refunder är nytt för dig så är det Sveriges största cashbacksite som erbjuder medlemmar återbäring om de gör sina onlineköp via dem. Som ny medlem får Du 50 kr och tjänsten är kostnadsfri. Om du nu väljer att bli kund hos BetterWealth via Refunders site utgår en ersättning på 200kr, #cashback. Efter registreringen hos Refunder så finns BetterWealth på deras site där du kan bli kund. ***

Så totalt blir det en återbäring på 250kr som du senare kan få utbetalt till ditt eget bankkonto om du blir kund hos båda företagen. Det tycker jag är en bra deal när man får betalt för att börja spara åt sig själv. 

Min personliga åsikt är att om Du inte är intresserad av att själv sköta om ditt sparande så kan detta vara en bra lösning till en låg avgift och dessutom som krydda på moset en ersättning på 250 kr av Refunder.  Att samtidigt lägga upp ett automatiskt sparande vid lön är smart och då slipper man tänka på det och sparandet sker löpande. Jag har använt Refunder i flera år och fått återbäringen utbetald vid ett flertal tillfällen och det har fungerat mycket bra.

Låter det intressant?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar